Kriket Olahraga India

Kriket Olahraga India

Carane Kriket Ndandani Olahraga Liyane ing India

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Carane Kriket Ndandani Olahraga Liyane ing India

January 02, 2018 1

Luwih saka sawetara dasawarsa sing kepungkur, India wis nemokaké manéka cara métodhe massa sing dumadi lan ngliwati kaya ombak, nanging salah siji komponèn tartamtu ing antarané wis ora bakal diminimalisir, nanging minangka dhuwit sing duwé, kahanan pulitik utawa sosial negara. Cricket wis maju ing India saka game utawa kagiatan sing ora penting sing bisa ditindakake kanthi ati-ati sajrone mayuta-yuta, kanthi seneng ditemtokake minangka antusiasme dhasar saka macem-macem individu, ngatasi masalah hindrances kelas, status anggaran, umur utawa jinis. Koordinat kriket nasional utawa saindenging negara tetep simpati ing kabeh subyek, nggawa skala media substansial lan sawetara industrialisasi pengalih.

Penumpukan cricket ing India wis ngalami owah-owahan ing antarane wong India sing beda-beda babagan kahanan saiki lan masa depan saka macem-macem game ing negara. Nalika jangkrik wis ngrayakake bangsa kasebut kanthi cepet, wis sacara tanpa disengaja ngilangi kabeh game liyane, kayata game nasional. Ora let suwe, nalika kabeh negara ngepasi hawa nafsu bebarengan karo analisis hoki sing disambungake liwat radio. Kemampuan anyar ing kelompok kriket India njupuk upacara nyebar kaya geni nang endi wae ing saindenging negara lan kepungkur ing sekejap mata, nalika pendatang anyar saka macem-macem game ora kanthi cara apa wae sing dirasakake kanthi bebas.

Panjelasan pramugari cricket sing ora bisa dikendhalekake ing India bisa diduweni kanggo pameran TV ing unit kulawarga tetanggan kanthi kamenangan sensasi kelompok cricket India ing Piala Dunia Cricket taun 1983. Iki ndadekake semangat persolating ing antarane wong-wong sing nyenengake iki, mlebu menyang negara saiki kanthi panuntun komponen sing beda-beda. Pemblokiran penting sing penting ing ngisor iki bisa ditemokake minangka konflik ing wektu pangembangan moneter lan budgetary sing cepet saka bangsa kanthi katon klompok kriket India sing ekstra.

Cricket wis mbiyantu ngembangake domain sing nyengkuyung ing India utamane amarga ora ana saingan sing kuwat amarga ora akeh bangsa nganggep jangkrik penting minangka game, lan malah sing mikir, minangka game opsional. Uga, amarga simbol pemuda sing paling cedhak ing India kanggo promosi media, cricketers, BCCI ngeksploitasi kahanan, ngidhentikake jangkrik menyang stik luar biasa, ndadekake game paling apik ing negara kasebut. Banjur, yen biyung India mbutuhake anak kanggo nggoleki klub olah raga sing cetha, cricket paling akeh babagan keputusan sing eksklusif, ascribe kanggo pujian, pemborosan lan kekayaan sing disambungake.

Jelas, ora mung administrasi sing menehi dhukungan financial lan panglipur kanggo kelompok utawa pemain individu saka game sing paling beda, nanging malah masyarakat umum nolak kanggo nimbang-nimbang babagan rekreasi sing beda-beda minangka asil saka rutinitas individu India sing mandheg saka eksperimen lan njupuk sakwise grup kanthi nindakake apa sing wis diakoni. Cukup, nalika cricketers India dibayar ing crore rupee, akeh macem-macem dolanan nyerang alangan sing bisa ditindakake sanajan isih urip. Ing acara pola saiki sing diterusake, wektu sing ora nyenengake kandhutan bisa ngendheake game India, mbatesi menyang cricket piyambak.
Read More